Darojković promet

Mi smo tvrtka koja se bavi prijevozom na području Republike Hrvatske i u inozemstvu. Kod nas možete unajmiti autobus ili kombi vozilo s vozačem. U ponudi imamo poludnevne, jednodnevne i višednevne opcije najma vozila te transfere. Iako smo prisutni na tržištu od 2008. godine ekspanzivno se širimo, a naš direktor je u prijevozničkom poslu već više od 20 godina.

Kontaktirajte nas

Ponosni smo da možemo reći da imamo vlastiti vozni park koji se iz godine u godinu povećava te su naša vozila sve novija i kvalitetnija. Imamo više kooperanata s kojima poslujemo, u tuzemstvu i inozemstvu, te možemo u svakom trenutku garantirati prijevoz kvalitetnim visokoturističkim autobusima koji su opremljeni sa klima uređajima, DVD-om, WC-om, mini kuhinjama i ostalom dodatnom opremom.

Poslujemo i kao putnička agencija Darojković travel te se bavimo organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta, školskih ekskurzija, povremenim prijevozom hodočašća, ugovorenim prijevozom školske djece i djelatnika Ministarstva obrane. Od početka poslovanja naša tvrtka je poznata po ozbiljnom i profesionalnom pristupu, organizaciji, sigurnosti i kvaliteti izvršenog posla.

Naše osoblje je uvijek ljubazno i dostupno za sva pitanja koja imate u vezi putovanja ili najma vozila te pomoć u odabiru najbolje opcije za Vas, a naši vozači profesionalni, školovani, strpljivi te iznad svega odano rade svoj posao. Naš cilj je da uvijek imamo zadovoljne i vjerne klijente i djelatnike te da postanemo jedna od vodećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj, a i šire. Ukoliko nam ustupite Vaše povjerenje mi ćemo raditi na tom da ostanete zadovoljni i da nadmašimo Vaša očekivanja!