O nama

Darojković promet d.o.o.

Mi smo tvrtka koja se bavi prijevozom na području Republike Hrvatske i u inozemstvu. Kod nas možete unajmiti autobus ili kombi vozilo s vozačem. U ponudi imamo razne opcije najma vozila te transfere. Iako smo prisutni na tržištu od 2008. godine ekspanzivno se širimo, a naš direktor je u prijevozničkom poslu već više od 20 godina.

Ponosno možemo reći da imamo vlastiti vozni park koji se iz godine u godinu povećava te su naša vozila sve novija i kvalitetnija. Imamo više kooperanata s kojima poslujemo, u tuzemstvu i inozemstvu, te možemo u svakom trenutku garantirati prijevoz kvalitetnim visokoturističkim autobusima.

Poslujemo i kao putnička agencija Darojković travel te se bavimo organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta, školskih ekskurzija, povremenim prijevozom hodočašća, ugovorenim prijevozom školske djece i djelatnika Ministarstva obrane. Od početka poslovanja naša tvrtka je poznata po ozbiljnom i profesionalnom pristupu, organizaciji, sigurnosti i kvaliteti.

Naš cilj je da uvijek imamo zadovoljne i vjerne klijente i djelatnike, te da postanemo jedna od vodećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj, a i šire.

Ukoliko nam ustupite Vaše povjerenje mi ćemo raditi na tom da ostanete zadovoljni i da nadmašimo Vaša očekivanja!