U Online Shopu Darojković promet moguće je platiti na sljedeće načine (samo kupci iz RH):

1.) Općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke Darojković promet d.o.o. putem internet bankarstva. Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 095/2756-158 kako biste provjerili status rezervacije.
Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom/virmanom Kupac dobiva, na email adresu koju je naveo u svojoj narudžbi, sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

2.) Kreditnim karticama (samo kupci iz RH):

Jednokratno: Visa, Master Card, American Express, Diners, Maestro

Višekratno od 2-6 rata: kartice na iznos potrošnje veći od 400,00 kn.

Kupac koji plaća kreditnom karticom, prilikom kupovine se automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice.
Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Darojković promet d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Darojković promet d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak.

 

Reklamacije

Prigovori i reklamacije mogu se slati pisanim putem elektronički na mail adresu info@darojkovicpromet.hr, poštom ili osobnim dolaskom na adresu Trnošćica 15, Dugo Selo ili pozivom na broj 095/2756-158.

Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS)